Weergave 1-8 van 41 resultaten

€ 4,50

pm allergie

€ 17,95

sz code achter

€ 5,50

lb deco maan

€ 3,25

rs gluurpietje

€ 14,95

aftelblokjes

€ 13,50

hu sint

€ 8,50

klok piet

€ 11,95

te laat

Heeft je kind een allergie, en wil je dit graag duidelijk hebben? Dan is deze pietenmuts ideaal. Hierop komt te staan welke allergie je kindje heeft en eronder komt de naam van je kind. Zo kunnen de pieten zien hoe je kind heet en wat hij of zij niet mag hebben.

€ 4,50

Een grote katoenen zak, helemaal uit Spanje. Met de streepjescode in het groot op de achterkant zoals op het sinterklaasjournaal! Wordt gepersonaliseerd met de naam/namen van kind(eren) of jullie Familienaam op de voorkant. De zak is 49 x75 cm, dus er passen heel wat cadeautjes in.

€ 17,95

Mooie lightbox deco voor Sinterklaas.

€ 5,50

Ook bij ons zijn de gluurpietjes te bestellen. In diverse kleuren naar wens. Wil jij ook meedoen met de pietenjacht? Dan zijn deze stickers ideaal

€ 3,25

Set blokjes waarmee je kunt aftellen naar belangrijke dagen, zoals sinterklaas, kerst, je verjaardag of vakantie. Je kunt kiezen voor dagen, nachtjes, weken of maanden. En er zitten 3 blokjes met cijfers bij, zodat je alle getallen kunt maken. Als je liever nog een ander bijzonder moment op het onderste blokje wilt, dan is dat mogelijk. Prijs per set. Let wel op: het zijn geen speelblokjes. Alleen als decoratie!

€ 14,95

Leuke houten huisjes met bedrukking voor Sinterklaas. Set van 2 stuks. Ook met andere bedrukking te bestellen. *let op: op = op!

€ 13,50

Klok met "ingebouwde camera" voor Sint en Piet, zodat ze kunnen zien dat je lief bent en je schoen mag zetten.

€ 8,50

Leuk shirt in kindermaten of volwassen maten. Ook als hoodie of sweater te bestellen.

€ 11,95
Producten per pagina
  • 1