Hoodie Eggcellent

Ben jij Eggcelent? Dan is deze hoodie iets voor jou. Ook in ander textiel te bestellen
Trendy 2 kleuren hoodie.

€ 27,95

Levertijd circa 7 dagen - Pakketdienst

Soft cotton faced fabric. Brushed back fleece. Drop shoulder style. Double fabric hood with contrast inner. Contrast flat lace drawcord. Front pouch pocket. Ribbed cuffs and hem. Twin needle stitching.

De opdruk zoals op bovenstaand product wordt getoond is mogelijk op vele verschillende soorten kleding, denk aan: Sweaters, Hoodies, Tanktops, T-shirts, Jassen en nog veel meer. Natuurlijk kan iedere opdruk ook op kleding voor baby's, kinderen en tieners. Geef uw wensen (soort kleding, maat, kleur en opdruk) aan ons door, en wij doen u een passend aanbod.

NB. Alle producten met opdruk worden speciaal voor u op maat gemaakt. Wij hebben geen voorraden alles wordt gemaakt op basis van uw wensen en bestelling.
Artikelnummer DMBM011324
Producttype Textiel volwassenen bedrukt
Was- en strijkvoorschrift Voor een optimaal resultaat binnenstebuiten wassen op maximaal 40 graden zonder wasverzachter. Niet in de droger en niet over de print strijken.
Serie naam Unisex Hoodie

Het bedrukken van textiel is handwerk, in de praktijk kunnen producten op detailniveau afwijken van het showmodel op de afbeelding.