T-shirt All mad here

We're all mad here. Wie kent deze zin nou niet? In opdracht gemaakt, maar ook in andere kleur te bestellen bij Revaprint
Trendy dames T-shirt van 190 gsm met een ruime kleurkeuze.

€ 15,95

Levertijd circa 7 dagen - Brievenbuspakketje

Jersey. Verstevigingsband in nek. Rib halsboord. Met zijnaad. Ash: 98% Semi-Combed Ringspun Cotton - 2% Viscose. Grey Melange: 85% Semi-Combed Ringspun Cotton - 15% Viscose.

De opdruk zoals op bovenstaand product wordt getoond is mogelijk op vele verschillende soorten kleding, denk aan: Sweaters, Hoodies, Tanktops, T-shirts, Jassen en nog veel meer. Natuurlijk kan iedere opdruk ook op kleding voor baby's, kinderen en tieners. Geef uw wensen (soort kleding, maat, kleur en opdruk) aan ons door, en wij doen u een passend aanbod.

NB. Alle producten met opdruk worden speciaal voor u op maat gemaakt. Wij hebben geen voorraden alles wordt gemaakt op basis van uw wensen en bestelling.
Artikelnummer DMBM010825
Producttype Textiel volwassenen bedrukt
Was- en strijkvoorschrift Voor een optimaal resultaat binnenstebuiten wassen op maximaal 40 graden zonder wasverzachter. Niet in de droger en niet over de print strijken.
Serie naam Women T-Shirt

Het bedrukken van textiel is handwerk, in de praktijk kunnen producten op detailniveau afwijken van het showmodel op de afbeelding.